Lån penge til weekend

- Læs mere om at låne penge her -

Lån penge til weekend – Der er mange ting der kan være svære at have tal på, hvor et af dem er hvor mange gange vi har ønsket nogle flere penge til weekenden. Når det er weekend, er det typisk her hvor de gode og spontane idéer kommer. Specielt i de weekender der er forlænget med en helligdag, eller hvis du blot har fri om fredagen eller mandagen der hænger sammen med en weekend.

Det er bare ikke altid let, når banken også er gået på weekend, eller alle andre muligheder for at låne penge først er tilgængelige igen om mandagen, hvor det spontane og det ”gode” af den gode idé er væk.

Men selvom alle andre har weekend, så er der virksomheder på nettet som står klar til at give dig et lån, så du kan få den weekend du drømmer om i momentet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag og søndag er intet problem

Du har muligvis oplevet at når du skal lave en bankoverførsel, som ikke er via Mobile Pay, så kan det godt tage 1 eller 2 dage før pengene er kommet frem til modtageren. Sådan gælder det også nogle gange når du skal købe noget i butikker.

Derfor er det ikke unaturligt hvis du føler at din bankkonto i princippet også er gået på weekend fra fredag eftermiddag – men sådan er det dog ikke.

Selvfølgelig kan du stadig bruge dine penge som står på din konto. Det er kun transaktionerne du foretager dig manuelt i form af en bankoverførsel som også er gået på weekend, hvilket gør at du typisk først ser transaktionerne om mandagen.

Ingen har weekend eller ferie online

Heldigvis for dig, så kan du stadig låne penge, selvom det er weekend. Samtidig, så betyder det heller ikke noget at søndag er en helligdag, hvad angår udbetalingen. Om det er weekend eller hverdag, så får du pengene ind på kontoen og klar til afbenyttelse, på samme tid.

Lån penge til weekend – Hvor hurtigt?

Selvom det normalt er en længere proces at tage et lån, så kan det gøres rigtig hurtigt. Udbetalingen af et lån (kviklån om du vil) kan ved nogle virksomheder klares på under 3 kvarter.

Det varierer nemlig fra virksomhed til virksomhed som udsteder lån, om hvor hurtige de er til at få pengene udbetalt. Men det de alle har tilfælles er, at du har pengene samme dag som du ansøger dem.

Hvad de fleste samtidig har tilfælles, så er det at der blot går et par timer, selv i en weekend, og så har du pengene på kontoen så du kan komme afsted og bruge dem på det du ønsker.

Som nævnt, så er der også nogle stykker der kan klare det på under 45 minutter, hvilket er helt vildt imponerende. Det er en ansøgning der skal læses igennem, vurderes, bevilges og sendes til udbetaling – alt sammen på 45 minutter!

Den praktiske forklaring af DIN proces

Når du gerne vil lån penge til weekend, så er processen faktisk ganske nem. Den er noget lettere end hvis du skal i banken – og samtidig kan du låne penge uanset hvad klokken er eller hvilken dato der står i kalenderen.

Processen for at tage et lån er således:

 1. Du finder den virksomhed du ønsker at tage et lån hos via vores hjemmeside.
 2. Du indtaster det beløb du ønsker at låne og hvor lang tid du gerne vil betale dit lån tilbage over.
 3. Du underskriver en låneaftale med dit NemID (sørg for at have fundet nøglekortet inden), hvorefter der går ca. 30 sekunder.
 4. Når du har underskrevet låneaftalen, bliver virksomhedens proces skudt i gang. Hvis du bliver godkendt, så går der typisk 30 minutter og så er pengene på din NemKonto.

Det er vigtigt at bide mærke i, at du ikke selv kan bestemme hvilken konto de penge du vil låne, kommer ind på. Det bliver nemlig din NemKonto.

En NemKonto er en almindelig bankkonto. Men når en bankkonto er registreret som en NemKonto, så er der her hvor alle sociale ydelser kommer ind. Hvis du eksempelvis skal have penge tilbage fra SKAT, de fleste arbejdspladser udbetaler også løn via en NemKonto og det samme gælder hvis du får dagpenge, SU, kontanthjælp og lignende.

Er der fordele ved at lån penge til weekend?

Ja! Det er der. Når du skal låne penge og har de muligheder for lån som du nu har, så er der følgende fordele der er ved at tage med:

 • Du får et lån hvor der ikke skal stilles sikkerhed.
 • Du får et lån hvor der ikke skal udarbejdes en kreditvurdering.
 • Du kan bruge pengene på præcist det du ønsker at bruge pengene på.
 • Der er ingen kontakt med andre mennesker, hvilket det kan være grænseoverskridende nogle gange.
 • Du er ikke nødt til at gå på kompromis med dit socialliv.
 • Du får udbetalingen med det samme uanset tidspunkt og dato.

Hvor mange penge kan jeg låne i en weekend?”

Du bestemmer mere eller mindre selv hvor meget du ønsker at låne. Om det blot er 500 kroner for en dyr champagne du delte med en veninde som gjorde udlæg på natklubben fredag aften, eller om det er 30.000 kroner til et TV, højttalere, en spilkonsol og det løse, eller måske 150.000 kroner til en bil du har forelsket dig i, da du alligevel er blevet tilbudt en god skilling for din nuværende bil, og egentlig bare gerne vil have en opgradering.

Typisk er grænserne:

 • Mindst 500 kroner
 • Maksimalt 400.000 kroner

Mon ikke dette spænd kan dække dit behov for en god weekend?

Er der krav til at kunne låne penge i en weekend?

Der er ikke de store og vilde krav til at låne penge på denne måde, om det er weekend eller ej. Der er dog følgende punkter som de forskellige låneudbydere har krav til:

 • Du skal være fyldt 18 år
  • Du finder desværre ikke nogen der tilbyder lån, hvis du ikke er 18 år eller ældre.
 • Du må ikke være registreret i RKI
  • Det er ikke alle der har det som krav, så hvis du er registreret i RKI, så er der stadig mulighed for at finde et lån i weekenden. Du skal dog være opmærksom på at rigtig mange af de udbydere der er, vil ikke låne penge til folk som står registreret i RKI.

Skal du have et lån?

Kan du huske hvad du lavede i weekenden for 5 uger siden?

Vi er i et samfund hvor det handler om at blive rig på oplevelser i en sort/hvid forstand. Det er bare ikke alle der har midlerne til at følge med. Men uanset om det er for at opleve noget som din omgangskreds også gør, om det er for at kunne tage på en fed oplevelse eller blot forkæle dig selv i hverdagen er underordnet.

Det vigtigste er at du ved at du har muligheder – også i weekenden, når det omhandler at låne penge.

Her på siden kan du ikke låne penge. Men til gengæld så kan du finde det helt rigtige lån til dig. Prøv at indtaste hvor meget du vil låne, over hvor lang tid og se hvad du kan få tilbudt.

Det er trods alt helt gratis at sammenligne lån med hinanden og se tilbuddene.