Lån til den perfekte gave

- Læs mere om at låne penge her -

Lån til den perfekte gave – Har du det ligesom de fleste, inklusiv jeg selv, at det kan være svært at spare op til de mange dage der finde på året hvor der skal gives gaver?

Det er i virkeligheden meget lettere sagt end gjort, når det handler om at sætte 500 kroner af hver måned, udelukkende til gaver i løbet af året.

Artiklen fortsætter under annoncen

De er i virkeligheden et økonomisk og psykisk selvmål, da du med garanti i sidste øjeblik kommer i tanke om hvad den perfekte gave kunne være, til den enkelte anledning.

Har du styr på:

Og husker du:

  • Julegaver i god tid
  • Gaver til pakkelege ved julefrokoster

Det hele ville være meget lettere hvis der blot var 1 eller 2 dage om året hvor der gives gaver, men dette må forblive ønsketænkning.

Det er et selvmål fordi at vi derved ikke selv bliver tilfredse med den gave vi giver, hvilket modtageren af gaven kan mærke. Hvis ikke vi selv er rigtig glade og spændte på at give gaven fordi vi havde en langt bedre idé i hovedet, men som økonomien ikke rakte til, så bliver det lidt et scenarie der bare skal overstås.

Lån til den perfekte gave koster – og det må den også godt!

Ingen siger at en gave skal koste flere tusinde kroner. Men den perfekte gave koster som regel lidt mere end en almindelig halskæde, et cover til en mobiltelefon eller et gavekort til Matas.

Det vil aldrig blive det samme som hvis du eksempelvis lavede en actionfigur af den person der skal have en gave. Dette er en rigtig god og anderledes gaveidé som til gengæld også koster lidt mere end gennemsnittet af gaver koster i Danmark – men det kan du låne til!

At tage et lån til den perfekte gave på bare 3.000 kroner er mere eller mindre under ”Småtingsafdelingen”, da det er noget du typisk vil kunne betale ud inden året er omme. Det er ikke rigtig noget der ændre din dagligdag økonomisk, hvorfor du lige så godt kan tage et lån, give den perfekte gave og derved få et oprigtig smil frem på læberne af modtageren af gaven.

Dette vil også gavne dig!

For hvis du kan gøre en anden person ekstra glad ved en gave som ingen kunne tænke sig til, så bliver du selv glad. Du får det godt med dig selv og du vil glæde dig endnu mere til at se den pågældende til den næste lejlighed hvor i skal ses.

Med andre ord, så kan en god gave altså styrke relationen mellem dig og et andet menneske gevaldigt. Hvilket er en af årsagerne til at et lån, når det omhandler en gave til en du holder af, er en investering.

Du behøver selvfølgelig ikke at sige at du har taget et lån for at kunne give denne gave. Det kommer egentlig ikke andre folk ved hvordan du har finansieret denne gave. Samtidig, så snakker vi typisk ikke lån der tager flere år om at afvikle og som heller ikke vil have indflydelse på om du stadig kan købe din favorit saftevand.