Lån til tandlæge

- Læs mere om at låne penge her -

Lån til tandlæge – Vi danskere er med tiden ikke blevet særlig gode til at passe på vores tænder. Undersøgelser viser at årsagerne typisk er fordelt procentmæssigt sådan:

 • 20% tandlægeskræk
  • Folk der har haft en dårlig oplevelse hos sin tandlæge, hvor et tandlægebesøg kun forbindes med smerte et sted hvor de fleste mennesker er meget sarte.
 • 15% har ikke tid
  • Vi er et travlt folkefærd. Mange danskere oplever at klokken lige pludselig bliver mange og så har i travlt med at komme i seng, hvor det eneste vi har tid til bruge på vores tænder er 30 sekunder ude på toilettet og så er det ind i seng. Omvendt, om morgenen oplever mange danskere ikke at have tid til at børste tænder inden de tager afsted.Så når vi ikke engang har tid til at børste vores tænder, så er det sjældent vi finder tid hos en tandlæge. Ofte, skal vi endda tage en fridag fra arbejdet for at vi kan gå til en tandlæge, hvilket bare ikke er så let at planlægge. Du skal både bruge en af dine dyrebare fridage på at tage til tandlægen, men samtidig så kan du typisk først få en tid hos en tandlæge ”om nogle uger” eller måske endda om en måneds tid.
 • 65% gør det ikke på grund af økonomien
  • Er du en af dem? Vi har alle sammen hørt om en person der har fået en stor regning fra tandlægen, for noget der i princippet lyder simpelt at få udført. Selv et almindeligt tandeftersyn koster ca. 500 kr., hvilket også kan mærkes i de flestes budget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan mærkes i den daglige økonomi

Hvis du er studerende eller måske endda nyuddannet, så kan det være en meget hård post i budgettet. Opsparingen har måske været langvarig og hård at optjene, som sikkert helst skal bruges på en rejse med nogle venner eller veninder, et nyt TV eller noget andet der bidrager med glæde i dagligdagen.

Det kan også være at du hverken er studerende eller nyuddannet, men måske ikke er en helt ung igen og har en mistanke om at bisserne trænger til en klinisk og kærlig hånd.

Jo ældre du bliver, jo dyrere bliver regningen fra din tandlæge

Det er ikke unormalt at når du kommer på den ”gode” side af de 30 år og måske ikke har været til tandlæge i 2-3 år, eller mere, så kan sådan en regning godt gå hen og blive dyr – meget dyr, selvom prisen afhænger meget af hvordan du har passet dine tænder i løbet af dit liv.

Kom afsted til tandlægen nu – lån til tandlæge

Det er ikke en god idé ikke at se sin tandlæge, hvis du har en smule dårlig samvittighed over hvordan du plejer dine tænder, eller hvordan du har gjort det førhen.

Gode grunde til at tage til tandlægen:

 • Få din dårlige samvittighed væk. Tag tyren ved hornene og få det overstået. Her finder du ud af hvordan dine tænder og din mund har det som helhed og måske er der endda noget der skal behandles over flere besøg hos din tandlæge.
 • Det bliver dyrere jo længere du venter. Hvis der er noget der ikke er optimalt med dine tænder eller dit tandkød og der ikke bliver gjort noget ved det, så bliver det kun værre. Når det så er blevet så slemt at du ikke kan holde det ud og derfor endelig kommer til tandlægen, så er det den helt store behandling du skal til – og det koster!Hvis du derimod får det gjort nu, så kan du indregne det i din økonomi i fremtiden og har lettere ved at tage stilling til det. Derved gør du dig selv en tjeneste både lige nu, men også i fremtiden.

Gode grunde til at tage et lån for at gå til tandlæge

 • Undlad at gå på kompromis med din daglige økonomi mere end højst nødvendigt. Tag et lån når du skal til tandlæge, så du ikke skal diske flere tusinder af kroner op af lommen ved kasse 1 når du har været ved tandlæge. På denne måde skal du kun undvære få hundrede kroner i måneden i noget tid, hvilket er meget mere spiseligt for din økonomi.
 • Udnyt de gode muligheder du har i dag, når det omhandler at tage et lån. I dag findes der nemlig lån til ethvert scenarie, hvor det afhænger af løbetid, omkostninger og fleksibilitet. Du kan både få:
  • Et rentefrit lån
  • Afdragsfrit lån
  • Et lån uden omkostninger

… og flere forskellige til.

Der er derfor rigtig gode muligheder for at tage et lån der passer lige netop til din økonomi, uanset om du står og skal have penge tilbage fra SKAT lige om lidt, om du skal have feriepenge eller om du måske får en lønstigning eller andet.

Selv hvis du går ned i din månedlige indtægt, er der lån der giver dig mulighed for at komme til tandlægen alligevel.

”Er der en grænse for hvor stort et lån til tandlæge jeg kan tage?”

Nej, det er der som sådan ikke. Hver låneudbyder har selvfølgelig en grænse for hvor meget du kan låne, men det er oftest over 100.000 kr., hvilket ingen tandlægeregning er set på så stort et beløb. Så nej, du kan tage til din tandlæge, få ordnet tænderne og betale med god samvittighed, uden at din privatøkonomi er ramlet til jorden og samtidig kan du endda låne lidt ekstra for at forkæle dig selv fordi du har gjort det godt ved tandlægen.

Lidt ligesom i gamle dage hvor du kunne få en lille trold med sjovt hår – kan du huske dem?