Hvilken lånetype er bedst?

- Læs mere om at låne penge her -

Hvilken lånetype er bedst? Der findes et hav af forskellige lånemuligheder i dag både hos bankerne og online. Det er også ligeledes blevet lettere tilgængeligt at låne penge online, hvor du kan få svar allerede på ganske få minutter. Faktisk kan du de fleste steder blot bruge nemID og få udbetalt pengene på din konto næste dag eller allerede selvsamme dag du får godkendt dit lån.

Artiklen fortsætter under annoncen

      

Hvilken lånetype er bedst – lad låneudbyderne kæmpe om dig 

Når der nu er et større udvalg af online lånemuligheder betyder det naturligvis også, at bankerne må kæmpe om at få de gode kunder. Det betyder, at dine vilkår og betingelser kan være forskellige fra den ene låneudbyder til den anden. Derfor anbefaler vi klart at du minimum kontakter 3 låneudbydere, for at se dine lånemuligheder og hvilke vilkår de kan tilbyde dig. Her har du mulighed for at kunne synliggøre dine tilbud for låneudbyderne, for at se om de er villige til at tilbyde et mere attraktivt tilbud end det tidligere fremsendte for at få dig som kunde. For at få det bedste overordnede overblik kan det anbefales at benytte vores sammenligningsplatform ovenfor med et stort udbud af låneudbydere, hvor de væsentligste faktorer er gjort synlige for dig, inden du kontakter de forskellige banker og låneudbydere på markedet.

Hvilke lånemuligheder har du?

Kært barn har mange navne, hvilket også gælder online lån. Der findes SMS-lån, Kvik-lån, Mini-lån, Hurtig-lån, Bil-lån, og ikke mindst Rentefri-lån. Fælles for disse lånetyper er som regel, at her er tale om et forbrugslån, som kan variere i beløbsstørrelse samt afdragsperiode.  


Der er forskellige låneforhold, du skal være opmærksomme på alt efter, hvad beløbsstørrelsen er på dit lån. Her er det væsentligste at tjekke op på ÅOP, opstartsgebyr samt dine forhold ved misligholdelse. Hvis dit lånetilbud lyder for godt til at være sandt, så kan du næsten være sikker på at det også er det. Derfor er det vigtigt, at du læser dine aftaler og kontrakter igennem for mindste detalje. Det er her det oftest bliver dyrt for de fleste at låne penge, da man glemmer at bide mærke i de små detaljer, som har en afgørende betydning for det komplette lån. Det kan f.eks. være at du får et tilbud om et rentefrit lån, men med småt står der, at det kun er rentefrit i 6 måneder. Herefter vil lånet stige til en markant høj rente rente. Det betyder at du er bedst tjent med at afregne hele beløbet inden for den rentefrie periode, da det er herefter låneudbyderne vil tjene deres penge.

Gør det derfor overskueligt for dig selv, når du skal låne penge, ved at gennemgå vores sammenligningsside af lånemuligheder. Vi har listet de forskellige attraktive låneudbydere op på række samt deres individuelle lånevilkår.