SMS-lån – lige ved hånden

Leder du efter et ultrahurtigt lån? Så ryger sms-lån ind på en klar førsteplads. I takt med at mobiltelefonen bliver en større og større del af vores travle hverdag, er der både tid og penge at spare ved også at bruge mobilen til pengeforretninger. Mobilen kan altså med fordel bruges til de mange nye sms-lån.

Hvis du står og mangler penge nu og her, bliver det altså ikke lettere end at kunne klare det hele med få tryk på din mobiltelefon. Kommer der et spontant tilbud, du ikke kan sige nej til, men mangler du ekstra kapital på kontoen – så kan sms-lån komme dig til undsætning. Sms-lån kan altså være din vej til en mere fleksibel og impulsiv hverdag. Læs videre her og få indblik i de mange muligheder ved sms-lån.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad er sms-lån?

Lån via sms er en hurtig måde at låne penge på. Det er altså ikke bare en catch phrase, når internetlåneudbydere siger, ”Sms-lånsudbetaling med det samme.” Lån via sms, eller sms-lån, er nemlig præcis det, denne type lån handler om.

Det er meget enkelt at finde sms-lån og mobillån, og i takt med den digitale udvikling kan du nemt foretage hurtige sms-lån. Udbyderne holder derfor, hvad de lover, når de siger, ”Sms-lånsudbetaling med det samme.” Beløbene, du kan vælge, har du selv indflydelse på, og de spænder ofte fra 1000 til flere 10000 kr.

Sms-lån, mobillån, hurtige lån – kært barn har mange navne, men fælles er, at lånemetoden er meget effektiv. Hvis det er sidst på måneden, og du mangler nogle ekstra penge, hvad end det er til nogle praktiske udgifter eller en bytur med det hele, så er sms-lån svaret. Med de hurtige sms-lån kan du altså få et øget økonomisk pusterum i din hverdag.

Hvornår skal du tage et sms-lån?

Nye sms-lån er fordelagtige for dig at bruge, når du gerne vil låne et mindre beløb, som du ved, at du forholdsvist hurtigt kan få afbetalt igen. Det er nemt og hurtigt at lave lån via sms, men det er dog ikke helt gratis. Der kommer nemlig renter på de lån, du foretager. Nogle udbydere har højere renter end andre, og det er derfor en god idé at tjekke markedet ud, inden du vælger din sms-lånsudbyder. Samtidig er det også vigtigt, at du læser betingelserne igennem, inden du siger ja til lånet.

Et sms-lån er derfor ikke en god idé, hvis du vil have et stort lån, som du først kan betale tilbage om et stykke tid. Så vil renten nemlig blive alt for høj og lånet alt for dyrt. Der findes heldigvis mange udbydere, der gør dig opmærksom på faldgruber som denne, inden du låner penge, men det er alligevel en god idé at skrive renterne bag øret, når du er på udkig efter sms-lån.

Lån uden NemID og sikkerhed

De fleste udbydere af sms-lån tilbyder, at du kan låne penge uden dokumentation, da det gør processen meget hurtigere. På den måde slipper du for det papirarbejde og den ventetid, der ofte er at finde i banken. Ved sms lån tager det derfor ikke lang tid fra sms-lån til udbetaling med det samme.

Hos nogle udbydere er det endda også muligt at foretage nye sms-lån uden NemID, hvis du eksempelvis mangler det fra posten, er ved at bestille et nyt eller simpelthen bare ikke har et. Selvom sms-lånet stadig er hurtigt, tager det lidt længere tid, hvis du anvender denne metode. Her skal du nemlig ofte printe låneaftalen ud, skrive under på den og scanne den ind igen. NemID fungerer nemlig som din digitale underskrift, og når de ikke har den, må du derfor scanne den ind. Ellers er der ikke nogen forskel i måden, du foretager dit sms-lån på. At foretage et lån uden NemID kan dog mindske sikkerheden for dine personlige data, og derfor fraråder flere udbydere denne fremgangsmåde.

Har du ikke en stor opsparing, du kan tage penge fra, er sms lån noget for dig, da du kan foretage sms-lån uden sikkerhed. Du skal ofte have sikkerhed på din konto i bankerne, men disse betingelser gælder ikke til hurtige sms lån. Hvis du mangler nogle ekstra penge sidst på måneden, hvor kontoen er tom, er sms lån altså en perfekt løsning til dig, da du kan foretage sms lån uden sikkerhed – en sikker løsning til en lidt sjovere hverdag. Men husk ikke at låne penge kun til sjov, men også fordi du faktisk har brug for dem.